Clicky

 Welkoop verhuist distributiecentrum naar Apeldoorn

Welkoop verhuist distributiecentrum naar Apeldoorn
18-09-2018 16:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EDE - Retailketen Welkoop groeit, in omzet, assortiment en volume, zowel in winkels als online. Door deze groei wordt het bestaande distributiecentrum aan de Galvanistraat in Ede te klein. Omdat uitbreiding op de huidige locatie niet mogelijk is, gaat Welkoop het distributiecentrum en servicekantoor in de tweede helft van 2020 verhuizen naar een nieuw te bouwen locatie in Apeldoorn Noord. Hier kan het bedrijf over 20.000 m2 distributieruimte gaan beschikken, 7.000 m2 meer dan nu in Ede.

"In onze zoektocht naar een nieuwe locatie hebben we in en rondom Ede gekeken, waarbij meegewogen heeft waar onze winkels liggen. Een ander uitgangspunt was dat we distributiecentrum en servicekantoor bij elkaar wilden houden. In Ede hebben we geen geschikt alternatief kunnen vinden, dat vonden we wel in Apeldoorn", aldus Welkoop.

De nieuwe locatie in Apeldoorn Noord ligt dicht bij de A50 en A1 in het uitbreidingsdeel van het bestaande bedrijvenpark. Dit nieuwe gedeelte is specifiek ontwikkeld voor bedrijven in de sector handel, dienstverlening, techniek en lichte industrie. Komende tijd zal een speciale projectgroep samen met projectontwikkelaar VolkerWessels Logistics Development invulling gaan geven aan de inrichting van het nieuwe distributiecentrum en servicekantoor.

Foto's

  • Smilda
    Smilda
  • Rozseboom Ede
    Roseboom Ede
  • Vydraulics
    Vydraulics
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions