Clicky


Share Logistics breidt wereldwijd uit met 14 nieuwe vestigingen

Share Logistics breidt wereldwijd uit met 14 nieuwe vestigingen
17-09-2018 09:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Share Logistics heeft zich versterkt met meerdere eigen internationale vestigingen in Spanje, Italië, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika. Ingegeven door de ladingstromen van klanten ontstond de behoefte om op belangrijke internationale hubs de expertise en dienstverlening te optimaliseren.

Met de recente acquisities van acht bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika en zes bedrijven in Europa komt het aantal vestigingen van Share Logistics wereldwijd op 27. Met ruim 250 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de markt voor logistieke dienstverlening.

Jan Crezee, CEO van Share Logistics: “Voor ons is het belangrijk dat klanten onze oplossingsgerichte mentaliteit blijven herkennen. Voor elk detail van elke zending. Dát is hoe wij voor onze klanten willen werken; over de hele wereld een excellent kennis- en serviceniveau.”

Bij de selectie van overnamekandidaten was het dan ook belangrijk om de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht voor elke zending terug te vinden bij de overnamekandidaten. Bij het selecteren en benaderen van overnamekandidaten is daarnaast specifiek gekeken naar het servicelevel en de specifieke marktkennis.

Share Logistics is een logistiek dienstverlener die naast alle soorten zee- en luchtvracht ook douanediensten en vrachtverzekeringen aanbiedt.