Vrachtwagen vol migranten botst tegen auto nadat chauffeur op de vlucht slaat

Vrachtwagen vol migranten botst tegen auto nadat chauffeur op de vlucht slaat
16-09-2018 18:52 | Buitenland | auteur ANP/DPA

ALEXANDROUPOLI - Een vrachtwagen vol verstopte migranten heeft in Griekenland een ongeluk gehad, toen de chauffeur van de truck probeerde aan een controle te ontkomen. De vrachtwagen reed op hoge snelheid tegen een geparkeerde auto. Drie verstekelingen raakten gewond, de chauffeur en een mensensmokkelaar naast hem zijn opgepakt.

De vrachtwagenchauffeur wilde vanuit Turkije de grens met Griekenland oversteken, toen de grenspolitie hem wilde controleren. In het laadruim zaten 41 migranten. Die zijn meegenomen naar een opvangkamp.

Twee andere mensensmokkelaars werden opgepakt toen ze met een rubberbootje probeerden negen migranten over de grensrivier tussen Turkije en Griekenland te zetten.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden