Duitse politie vindt verstekelingen in twee vrachtwagens

Duitse politie vindt verstekelingen in twee vrachtwagens [+foto]
13-09-2018 17:37 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

AKEN - De Duitse politi heeft op een parkeerplaats langs de Duitse A44 in een vrachtwagen in totaal vijf mannen ontdekt zonder identiteitspapier. Rond 11:00 uur werden de drie Eritreërs, 16 jaar jong, een 15-jarige Ethiopiër en een 39-jarige Soedanees ontdekt nadat een voorbijganger klopgeluiden had gehoord vanuit de laadruimte van de vrachtwagen.

Bijna een uur later werden twee Irakezen gevonden tijden een controle van een vrachtwagen. Omdat ook zij geen identiteitspapieren hadden werden ze overgedragen aan de politie in Aken.

De politie onderzoekt nu of de vrachtwagenchauffeurs afwisten van de verstekelingen. Er loopt nu een odnerzoek naar hen naar betrokkenheid bij mensensmokkel.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden