Transport Online - 'Identiteitspapieren vermiste Arjen Kamphuis gevonden'

'Identiteitspapieren vermiste Arjen Kamphuis gevonden'

'Identiteitspapieren vermiste Arjen Kamphuis gevonden'
13-09-2018 11:26 | Buitenland | auteur ANP

BODØ - Het Noorse tv-station TV2 meldt dat de politie identiteitspapieren heeft gevonden van de vermiste Nederlander Arjen Kamphuis. Eerder wilde de politie nog niet zeggen om welke spullen het ging.

De familie van Kamphuis heeft nog niet gehoord om wat voor spullen het gaat, maar is blij dat er uitgebreid wordt gezocht naar Kamphuis. ,,Ze zijn nu in een groter gebied aan het zoeken. Er zijn ook drie verschillende diensten bezig met de zaak. We zijn er blij mee en hebben het gevoel dat er hard aan wordt gewerkt om hem te vinden'', aldus een woordvoerster van de familie. "Er zijn op dit moment een hoop open vragen, we houden ook daarom ook zeker goede hoop.''

Sinds zondag zijn ook twee Nederlandse agenten in Bodø om te helpen bij het onderzoek.

Een visser vond de bezittingen van Kamphuis bij de kust in de buurt van de Kvænflåget, een kleine berg die ligt tussen Fauske and Rognan. Dat is ten oosten van Bodø, de plaats waar Kamphuis op vakantie was. Hij wordt sinds 20 augustus vermist. Hij is volgens het Noorse tv-station voor het laatst gezien bij het uitchecken van een hotel in Bodø.

De politie heeft aanleiding om te denken dat de man op die dag met de trein van Bodø naar Rognan is gereisd. Of hij daadwerkelijk op de plek is geweest waar de spullen nu zijn gevonden, kan de politie nog niet zeggen.

Eerder kwamen er 25 tips binnen na een Noorse tv-uitzending over de vermiste cybersecurityspecialist. Hij woont en werkt in Amsterdam en zou op 22 augustus terugkeren naar Nederland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions