Transport Online - Nieuwe DAF LF voor Saan Industriële Verhuizingen

Nieuwe DAF LF voor Saan Industriële Verhuizingen

Nieuwe DAF LF voor Saan Industriële Verhuizingen
11-09-2018 15:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DIEMEN - Hij rolde afgelopen week de werkplaats uit, de nieuwe gereedschapswagen voor Saan Industriële Verhuizingen. Deze wagen, een DAF LF210 met gesloten opbouw en laadklep wordt door Saan ingezet als rijdende werkplaats bij het verplaatsen van machines en complete machinelijnen.

Bij het verplaatsen van machines en het verhuizen van complete productielijnen komt vaak veel gereedschap en hulpmateriaal te pas. Hijsmiddelen, vijzels, luchtkussens, takels en vaak ook (elektrische) handgereedschappen. Om ervoor te zorgen dat de machinetransporteurs van Saan Industriële Verhuizingen de juiste spullen bij zich hebben voor de machineverhuizingen, heeft Saan aantal kleinere vrachtwagens ingericht als gereedschapswagen. Een efficiënte oplossing.

De nieuwe DAF LF210 is voorzien van een Hertoghs Carrosserie volgens de laatste eisen en de wensen van de gebruikers. Vervolgens is de wagen bij de Technische Dienst van Saan van de gebruikelijke Saan-signing voorzien en door de gebruikers zelf ingericht met alle materialen. Vanaf deze week wordt de gereedschapswagen door Saan ingezet bij machineverplaatsingen in onder andere de foodsector, de medische industrie en de maakindustrie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen