Transport Online - Nooteboom ontvangt Heavies Award voor ‘Innovation of the Year’

Nooteboom ontvangt Heavies Award voor ‘Innovation of the Year’

Nooteboom ontvangt Heavies Award voor ‘Innovation of the Year’
11-09-2018 11:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WIJCHEN - In de categorie ‘Trailer Medium Weight’ (3-5 assen) heeft de jury Nooteboom gekozen als winnaar van de ’Innovation of the Year Award’ voor de Manoovr semidieplader met gieksleuf en 80 tons opritten. Er was weer één inzending in deze categorie die de aandacht trok. Het werd ontwikkeld als antwoord op de behoefte aan een efficiëntere manier om grote bouwmachines te vervoeren.

In de woorden van één van de juryleden: "De volgende fase in de Manoovr productlijn. Een supersterke trailer die ideaal is voor het vervoer van zwaar materieel."

Het is de tweede keer in drie jaar dat The Heavies Innovation of the Year Award is toegekend aan Nooteboom.

Innovatie’ Trailer Medium Weight’

De trailer is gebaseerd op een bestaande innovatieve semidieplader. Voor het vervoer van echt grote bouwmachines is het ontwerp aangepast om de transporthoogte te reduceren en ervoor te zorgen dat machines snel en veilig kunnen worden geladen en gelost. Bij het vervoer van graafmachines of sloopmachines kan de giekarm in de sleuf geplaatst worden om zo de totale hoogte fors te kunnen beperken. En de speciale ‘heavy duty’ opritten hebben elk een maximum wielbelasting van 20 ton.

The Heavies Awards wil, in samenwerking met de Heavy Transport Association (HTA), organisaties belonen die een belangrijke bijdrage leveren aan een doeltreffende en efficiënte   bedrijfsvoering  in de zwaar transport industrie in de UK.  Begonnen in 2015 vond de Heavies dit jaar voor de vierde keer plaats op de nieuwe locatie van de Newark Showground. Het evenement is ook een unieke gelegenheid om te netwerken met de toeleveringsketen en voor de toeleveringsketen om te netwerken met de industrie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions