FIOD houdt 51-jarige man aan voor faillissementsfraude

FIOD houdt 51-jarige man aan voor faillissementsfraude
10-09-2018 16:54 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

LEIDEN - De FIOD heeft vandaag, maandag 10 september, een 51-jarige man uit de omgeving van Leiden aangehouden in een strafrechtelijk onderzoek naar faillissementsfraude. De FIOD doorzocht twee woningen in de omgeving van Leiden. Hierbij is beslag gelegd op administratie, computers, een motorfiets en twee Porsches Cayenne.

Ook is beslag gelegd op 7.000 euro contant geld die in een bankkluis bleek te liggen. De echtgenote van de verdachte, die zelf geen bankrekening heeft, wilde niet zeggen waar de sleutel was. Zij werd kort na de doorzoeking bij de kluis aangetroffen waar het geld bleek te liggen.

Verdachte heeft vermoedelijk voor circa € 900.000 geld en goederen onttrokken aan het faillissement van een wegenbouwbedrijf uit de omgeving van Leiden. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden