Transport Online - GEFCO Groep voltooit overname van GLT

GEFCO Groep voltooit overname van GLT

GEFCO Groep voltooit overname van GLT
10-09-2018 11:29 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

COURBEVOIE - De GEFCO Groep, Europees marktleider in autologistiek en wereldwijde speler op het gebied van industriële supply chain diensten, kondigt aan dat de overname van GLT is afgerond. GEFCO maakte de overname van GLT, specialist in Europa-Marokko transport, bekend op 11 januari 2018, en verkreeg goedkeuring volgens Europese wet- en regelgeving.

De overname van GLT stelt GEFCO in staat haar positie en expertise in de regio te versterken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om GEFCO’s klantenportfolio uit te breiden, met name in de auto-, mode- en retailsector.

"Wij zijn verheugd dat de overname van GLT is afgerond. GLT heeft een uitstekende expertise en meer dan twintig jaar ervaring in logistiek tussen Europa en Marokko", aldus Luc Nadal, voorzitter van de Raad van Bestuur van GEFCO. "We verwelkomen alle GLT medewerkers van harte bij de GEFCO Groep, en kijken ernaar uit onze operationele kennis en krachten te bundelen om meer waarde te creëren voor onze klanten."

GLT is opgericht is 1998 en wordt gezien als de specialist voor volledig beveiligde logistiek door de Straat van Gibraltar, en als marktleider van de verbinding tussen Algeciras en Tanger. Het bedrijft verzorgt meer dan 16.000 overtochten per jaar, met 75 vrachtwagens en 380 trailers.

GLT wordt een gespecialiseerde zakelijke entiteit voor de Gateway Europa-Marokko, en eigendom van en beheerd door GEFCO Spanje. De Spaanse dochteronderneming van GEFCO heeft meer dan 30 jaar ervaring in hoogwaardige logistiek, met 700 werknemers en 5.000 industriële klanten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,684
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions