Werkzaamheden aan Lorentzsluisen

Werkzaamheden aan Lorentzsluisen
07-09-2018 11:01 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

KORNWERDERZAND - Rijkswaterstaat voert op vrijdag 7 september 2018 werkzaamheden uit aan de grote kolk van de Lorentzsluizen op Kornwerderzand. Dit is nodig om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de zoutindringing vanuit de Waddenzee naar het IJsselmeer.

Hinder door werkzaamheden Lorentzsluizen

Er is geen hinder voor het wegverkeer. Tijdens de werkzaamheden is de grote kolk van de Lorentzsluis gestremd voor de scheepvaart. Er kan hinder worden ondervonden op vrijdag 7 september 2018 tussen 08.00 en 17.00 uur. De kleine kolk blijft beschikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kunnen er langere wachttijden voor de scheepvaart optreden. Eventueel kan de scheepvaart omvaren via Den Oever. Kijk voor informatie op de website Vaarweginformatie.

Werkzaamheden Lorentzsluizen

De werkzaamheden stonden gepland voor eind september 2018 en zijn vanwege de droogte en verzilting van het IJsselmeer vervroegd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden