Clicky

 
Transport Online - Politie is in het Urkerbos op zoek naar de chauffeur van een Deense vrachtwagen [UPDATE+foto's]

Politie is in het Urkerbos op zoek naar de chauffeur van een Deense vrachtwagen [UPDATE]

Politie is in het Urkerbos op zoek naar de chauffeur van een Deense vrachtwagen [UPDATE+foto's]
04-09-2018 17:30 | Overig | auteur Redactie [FE]

URK - [update woe 09:52 uur] De politie op Urk gaat woensdagochtend verder met de zoektocht naar een vrachtwagenchauffeur die sinds dinsdagochtend vermist wordt. Zijn vrachtwagen staat geparkeerd in de berm van de Vormtweg. De vrachtwagen staat volgens de politie al sinds 11:00 uur dinsdagochtend op deze plaats. Van de chauffeur ontbreekt ieder spoor.

Politieagenten hebben dinsdag alle toegangswegen van het Urkerbos afgesloten in afwachting van twee speurhonden uit Rotterdam en Leeuwarden.

De politieheli is dinsdagavond ook ingezet om de vermiste chauffeur op te sporen vanuit de lucht. Tot nu toe allemaal zonder resultaat. De zoekactie in het bos stopte dinsdagavond rond 21:00 uur. Ook de afzettingen werden door de politie opgeheven. Wat er nu verder gaat gebeuren, is nog onbekend.

Woensdagochtend gaat de zoektocht verder alleen is nog niet bekend in welke vorm. Ondertussen is, volgens lokale media, de vrachtwagen van de man naar het Urker bedrijfsterrein gereden. Een collega van de man is vannacht vanuit Denemarken hierheen gereden met de reservesleutels van de vrachtwagen.

Signalement

De politie heeft via Burgernet het signalement van de man vrijgegeven. Het betreft een 45-jarige man, blank, gezet postuur. Hij draagt een korte spijkerbroek en een lichtblauw t-shirt, zwarte klompen met zwarte hoge sokken en een zwart petje. Heeft u iets gezien bel dan direct 112.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats