Transport Online - Jan Paparazzi lag in coma na hartaanval

Jan Paparazzi lag in coma na hartaanval

Jan Paparazzi lag in coma na hartaanval
04-09-2018 16:01 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Radiomaker Jan Paparazzi is vorige maand getroffen door een hartinfarct. De dj lag daarna ruim anderhalve dag in coma, zo vertelt hij in een bericht op Facebook.

"Nooit eerder heb ik een signaal ontvangen dat er iets met mijn hart niet in orde zou zijn, dus dit kwam volkomen onverwacht", schrijft Jan, vooral bekend als voormalig sidekick van Robert Jensen. "Dankzij zeer doortastend optreden van mijn vrouw Sandy en de hulpdiensten mag ik mij gelukkig prijzen dat ik er nog ben."

"Na veel onderzoeken en behandelingen mocht ik een paar dagen geleden gelukkig weer naar huis en prijs ik mijzelf gelukkig dat ik volgens artsen bij de slechts 3 procent (!) van de mensen hoor die er na zo'n zwaar infarct en hartstilstand zonder schade uitkomt", vervolgt Jan. "Veel medicijnen, rust en een revalidatieprogramma moeten er voor zorgen dat ik over een tijdje weer helemaal de oude ben."

Voorlopig houdt Jan nog even rust, maar de radiomaker hoopt dat hij snel weer aan het werk kan met zijn show op NPO SterrenNL. "Mijn eerste plaat zal René Schuurmans zijn met Ik ben blij dat ik leef", weet hij al. "Want zo is het wel!"

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,871
Diesel1,502

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen