Transport Online - Opnieuw zeven nieuwe DAF XF trekkers voor HST Groep

Opnieuw zeven nieuwe DAF XF trekkers voor HST Groep

Opnieuw zeven nieuwe DAF XF trekkers voor HST Groep
03-09-2018 09:48 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ENSCHEDE - Afgelopen week zijn de laatste zeven van in totaal 30 nieuwe DAF XF trekkers geleverd aan HST Groep. Het betreft de DAF XF450 FT in twee cabine varianten, de Space Cab en de Super Space Cab. Een deel van het wagenpark was aan vervanging toe en daarnaast zijn de nieuwe aanwinsten ook ter uitbreiding van de vloot. Dit was nodig als antwoord op de sterk toenemende transportvolumes bij HST.

Daarmee blijft HST investeren in personeel, kwaliteit, veiligheid, milieu en materieel. De nieuwste DAF trucks staan bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en het lage brandstofverbruik. Maar ook niet te vergeten het chauffeurscomfort. De cabine is extra ruim opgezet met een modern interieur dat voorzien is van de nieuwste technologie. Een greep uit de vele innovaties zoals nieuw klimaatbeheersingssysteem, Predictive Cruise Control met automatische aanpassing aan verschillende rijomstandigheden, onderbed met 'Xtra Comfort'pocketveringmatras, grote ingebouwde koellade met 42 liter inhoud en standairco.

Kortom een comfortabele werkomgeving voor iedere chauffeur. HST stimuleert daarnaast een gezonde en vitale leefstijl. Dit doen ze door chauffeurs de mogelijkheid te bieden om verse en gezonde maaltijden te bestellen die ze onderweg mee kunnen nemen. Daarbij komt de grote ingebouwde koelkast dus goed van pas. Vanaf september wordt ook gestart met bootcamp sessies om meer beweging te stimuleren. Mensen met een hoge vitaliteit zitten beter in hun vel en hebben meer energie. Op deze manier hoopt men een steentje bij te kunnen dragen aan de vitaliteit van haar medewerkers.

De voertuigen met Space Cab cabines worden ingezet voor het transport in de Benelux vanuit HST TransMission. De Super Space Cab's daarentegen worden gebruikt voor het internationale transport naar Scandinavië en overige delen van Europa.

HST Groep is een Twentse logistiek dienstverlener die haar opdrachtgevers totale logistieke oplossingen biedt. Daarvoor heeft het bedrijf alle disciplines in eigen huis zoals warehousing, voorraadbeheer, orderpicking, value added logistics, transport, distributie, zee- en luchtvracht. Inmiddels telt HST ruim 350 medewerkers en is naast ISO 9001/14001 ook AEO gecertificeerd.

Alle nieuwe DAF’s zijn opgebouwd en geleverd door DAF dealer Sent Waninge.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,640
Diesel1,269

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions