N18: nachtelijke afsluitingen tussen Lichtenvoorde en Varsseveld

N18: nachtelijke afsluitingen tussen Lichtenvoorde en Varsseveld
31-08-2018 11:05 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

VARSSEVELD - In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemerscombinatie Van der Weerd-Dostal van maandag 17 tot vrijdag 21 september 2018 nachtelijke asfalteringswerkzaamheden uit aan de autoweg N18 bij Lichtenvoorde en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld.

Vanwege de werkzaamheden is de autoweg N18 afgesloten tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Afsluitingen N18

In de nachten van maandag 17 en dinsdag 18 september wordt de weg bij Lichtenvoorde in de richting van Varsseveld geasfalteerd. De volgende locatie is dan afgesloten voor verkeer: 

  • N18 tussen de Richterslaan en de Varsseveldseweg (in beide rijrichtingen). Het tankstation Texaco is bereikbaar via de parallelweg.
  • In de nachten van woensdag 19 en donderdag 20 september is de volgende locatie afgesloten voor verkeer: 
  • Kruising N318 ter hoogte van de Hiddinkdijk tot de Landstraat (Radstake) (in beide rijrichtingen). Buslijn 71 rijdt dan een stukje over de parallelweg.

Omleidingsroute

Doorgaand verkeer op de N18 wordt omgeleid via de N318 en de N313. De omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden