Beelden opgedoken na schietpartij Spa

Beelden opgedoken na schietpartij Spa [+video]
30-08-2018 16:02 | Buitenland | auteur ANP

SPA - Een Belgische tv-zender heeft amateurbeelden online gezet waarop verdachten van de schietpartij in Spa te zien zouden zijn. De beelden tonen dat mannen de straat over rennen nadat zaterdagnacht een politieman werd doodgeschoten, aldus RTLInfo. Een getuige heeft het beeldmateriaal gemaakt met een smartphone, meldt de zender.

Ook is te zien hoe een man uit een auto stapt, de straat oversteekt en kort wordt achtervolgd door een agent. Even later is geschreeuw te horen en komt een man in beeld, vermoedelijk de Nederlandse hoofdverdachte Yvo T. Hij rent en houdt daarbij zijn handen naast en op zijn hoofd.

T. werd enkele uren na de schietpartij opgepakt. Hij wordt formeel verdacht van de moord. Twee medeverdachten die met hem in een taxi zaten zijn in Nederland aangehouden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden