Transport Online - 1,1 miljoen kijkers voor nieuwe seizoen Dance Dance Dance

1,1 miljoen kijkers voor nieuwe seizoen Dance Dance Dance

1,1 miljoen kijkers voor nieuwe seizoen Dance Dance Dance
26-08-2018 10:22 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Ruim 1,1 miljoen Nederlanders hebben Humberto Tan zaterdagavond met zijn billen zien schudden. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De nieuwe presentator van Dance Dance Dance liet aan het einde van de eerste aflevering zien dat ook hij kan twerken.

Humberto, die in 2015 met zijn dochter Julia deelnam aan Dance Dance Dance, maakte op social media de tongen los met zijn dansmoves. Samen met een choreograaf verzorgde Tan een 'toegift' na het optreden van presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Zij danste op Anaconda van Nicki Minaj en moest dus ook met haar billen schudden.

Ook de andere bekende deelnemers kwamen in actie. Vooral Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon maakten veel indruk met hun vertolking van Solo Dance. Voorlopig gaat er nog niemand naar huis, pas in de derde aflevering sneuvelt een van de vijf koppels.

Derde plek

De start van de vierde reeks Dance Dance Dance trok iets minder kijkers dan de première van het vorige seizoen. Vorig jaar september zagen ruim 1,2 miljoen Nederlanders hoe onder anderen actrices Toprak Yalçiner en Stijn Fransen en Edsilia Rombley en Roué Verveer met de voetjes van de vloer gingen.

De ruim 1,1 miljoen kijkers die zaterdag voor de buis zaten, leveren Dance Dance Dance een derde plek in de kijkcijfertop 25 op. Alleen Studio Sport Eredivisie en het NOS Journaal van 20.00 uur werden met respectievelijk bijna 1,4 miljoen en bijna 1,3 miljoen kijkers beter bekeken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen