Clicky

 
Transport Online - Curatoren naderen doorstart Mooy Logistics

Curatoren naderen doorstart Mooy Logistics

Curatoren naderen doorstart Mooy Logistics
23-08-2018 17:03 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - De curatoren zijn in gesprek met een aantal serieuze doorstartkandidaten en hebben goede hoop dat binnen enkele dagen met één van hen een doorstart kan worden gerealiseerd. Meerdere partijen hebben een overnamebod ingediend, waarover komende dagen verder onderhandeld zal worden.

Het bedrijf is gewoon open en klanten worden met de gebruikelijke service bediend. Dit is mogelijk dankzij een boedelkrediet van de bank en de constructieve medewerking van vrijwel alle betrokken klanten, leveranciers en transporteurs. Voor informatie kunnen klanten en leveranciers zich op reguliere wijze wenden tot hun aanspreekpunten binnen Mooy Logistics. Zij staan in direct contact met de curatoren die met hun team aanwezig zijn bij Mooy.

Mooy Logistics is een sinds 1952 een gevestigde naam in de logistiek en dat merken de curatoren op de werkvloer. De loyaliteit bij zowel klanten als werknemers is groot. Het personeel zet zich op alle fronten extra in om te zorgen dat klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van het faillissement. Ondertussen hebben UWV en de curatoren afspraken gemaakt over een verkorte intakeprocedure, die ook reeds is gestart, zodat de werknemers zo snel mogelijk hun salaris betaald krijgen via de UWV loongarantieregeling.De Rechtbank Den Haag heeft op dinsdag 14 augustus 2018 het faillissement uitgesproken van Mooy Logistics B.V. en Mooy Beheer B.V. Martijn Vermeeren van Buren en Bas Ebels van UdinkSchepel Advocaten zijn aangesteld als curatoren.

Foto's

  • H.Z. Logistics
    H.Z. Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions