Clicky

 easyJet wordt hoofdsponsor schaatsteam coach Anema

easyJet wordt hoofdsponsor schaatsteam coach Anema
23-08-2018 10:14 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - easyJet, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, wordt per direct hoofdsponsor van het schaatsteam dat wordt geleid door coach Jillert Anema. Coach Jillert Anema en easyJet Country Manager Nederland, William Vet, hebben dit vandaag op Schiphol aangekondigd, in de aanwezigheid van schaatsers Irene Schouten en Jorrit Bergsma. Het team dat begin oktober officieel wordt gepresenteerd gaat Team easyJet heten.

William Vet, easyJet Country Manager Nederland, zegt: “easyJet is al ruim 20 jaar verbonden met Nederland en niets is zo Nederlands als schaatsen. Schaatsen is een sport die aansluit op de mentaliteit en waarden van easyJet: werken als één team, met een goede dosis passie en gedreven door een pioniersgeest. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop met sporters die daarvoor dagelijks het beste uit zichzelf moeten halen, net als onze crew. Om voorloper te blijven zijn wij beide dagelijks bezig met efficiëntie en innovatie op onder andere het gebied van aerodynamica en big data. Kortom, een natuurlijke combinatie.”

Team easyJet coach Jillert Anema zegt: “Het is een geweldige dag voor mijn team en de Nederlandse schaatssport. Ik ben trots dat het sterke bedrijf easyJet zich gaat verbinden aan onze schaatsers en onze sport. Ik ben ook blij voor mijn schaatsers dat hiermee een periode van onzekerheid wordt afgesloten en dat wij als Team easyJet ons nu volledig op het komende schaatsseizoen kunnen richten. Ik zie uit naar de successen die wij als Team easyJet gaan behalen!”

Verbonden met Nederland

easyJet is al ruim 20 jaar verbonden met Nederland. In 1996 vloog easyJet voor het eerst naar Schiphol en sinds 2015 heeft easyJet daar een basis met Nederlands personeel. Om deze verbondenheid te onderstrepen werkt easyJet nu samen met het topteam van coach Anema. Op deze manier draagt easyJet bij aan het duurzame en langdurige succes van Nederland, zowel in de lucht als op het ijs.

Gedreven topteams

Het schaatsteam van coach Anema en easyJet hebben veel gemeen. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en easyJet is een ambitieuze, succesvolle Europese luchtvaatmaatschappij. Beide zijn gedreven om zich continu te verbeteren. Schaatsers en crew moeten individueel en in teamverband dagelijks het beste uit zichzelf halen om maximaal te presteren.

Innovatie en efficiëntie

Om voorloper te blijven zijn easyJet en het team van coach Anema dagelijks bezig met efficiëntie en innovatie. easyJet kan de kosten voor reizigers laag houden en de competitie voor blijven door efficiënter én innovatiever te opereren. De schaatsers in team Anema vechten voor elke tiende van een seconde, soms het verschil tussen een gouden medaille of niet. Iedere gram en iedere seconde telt in het schaatsen, net als in de luchtvaart. Beide teams staan open om te leren van elkaar, zoals bij het gebruik van big data, aerodynamica, of toepassen van lichte materialen.

Het beperken van het onnodig gebruik van energie is een belangrijk onderwerp in de sport en de maatschappij. Een schaatser wil alle energie stoppen in het zo snel mogelijk vooruit komen. Om brandstof te besparen vliegt easyJet met moderne toestellen die 15 procent zuiniger en 50 procent stiller zijn dan de voorgangers, gaat de luchtvaartmaatschappij op waterstof taxiën en wil over tien jaar starten met elektrisch vliegen.

Presentatie Team easyJet

Begin oktober, voorafgaand aan de start van het schaatsseizoen, wordt het volledige Team easyJet en de pakken waarin zij gaan schaatsen gepresenteerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,155
Diesel1,976

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats