Transport Online - TSR Special trailers opnieuw failliet verklaard

TSR Special trailers opnieuw failliet verklaard

TSR Special trailers opnieuw failliet verklaard
22-08-2018 12:00 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

GENDT - Voor de rechtbank van Gelderland is op 21 augustus het faillissement uitgesproken van Kromhout Special Trailers BV uit Gendt. Hieronder valt ook de handelsnaam TSR Special Trailers. Het bedrijf had eerder, op 16 augustus, uitstel van betaling gekregen.

Bij het bedrijf werkte volgens curator mr. Mulder slechts één werknemer, een technisch tekenaar. De productie van het bedrijf vindt in Bosnië plaats en dit Bosnische bedrijf valt niet onder het faillissement, meldt mr. Mulder.

De curator reist donderdag samen met één van de aandeelhouders af naar Bosnië om te kijken hoe de productie ervoor staat. "Er zijn nog klanten die een trailer verwachten."

Het bedrijf kende vier aandeelhouders, waarvan twee Nederlanders en een Deen. De beide Nederlandse aandeelhouders zijn, volgens de curator, ernstig ziek geworden waardoor de focus niet meer bij het bedrijf lag. Hierdoor is de strakke regie richting de productie in Bosnië verzwakt. Hierdoor is onmin ontstaan met de Deense aandeelhouder. Dit alles heeft geresulteerd in het faillissement, meldt mr. Mulder woensdagochtend.

De curator verwacht niet dat er een doorstart komt aan de Nederlandse kant van TSR Trailers.

Het is niet de eerste keer dat TSR failliet verklaard wordt. ook in 2009 en 2016 werd de trailerbouwer in Gendt failliet verklaard.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions