Clicky

 
Transport Online - Geen vrachtverkeer mogelijk over Antwerpse Frederik Hendrikbrug – Zandvlietsluis

Geen vrachtverkeer mogelijk over Antwerpse Frederik Hendrikbrug – Zandvlietsluis

Geen vrachtverkeer mogelijk over Antwerpse Frederik Hendrikbrug – Zandvlietsluis
22-08-2018 11:27 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ANTWERPEN - Door een brand in de besturingskamer van de Frederik Hendrikbrug van de Zandvlietsluis, zal de brug voor langere tijd buiten dienst zijn. Dit wil zeggen dat er één brug beschikbaar is voor het wegverkeer. Op momenten dat een schip de sluis passeert, zijn beide doorgangen tijdelijk niet toegankelijk.

Voor automobilisten (personenwagens van -3,5 ton) blijft doorgang mogelijk over de sluisdeuren. Vrachtwagenverkeer (+3,5 ton) kan hier geen gebruik van maken. Om wachttijden te vermijden wordt het vrachtverkeer geadviseerd om zoveel mogelijk sluispassages te mijden en een omleiding te volgen.

Locaties ten noorden van de Berendrecht- en Zandvlietsluizen zijn optimaal bereikbaar via de A12 en de Noordlandbrug. Verkeer naar deze locaties vermijdt best zoveel als mogelijk het nemen van afrit 12 (Lillo) van de R2. Locaties ten zuiden van de sluizen zijn best bereikbaar via de Scheldelaan of via de Tijsmanstunnel (afrit 12 van de R2). Tijdens de werkzaamheden is hiervoor de route via de Noordlandbrug niet de voorkeurroute.

Transporten die de sluispassage niet kunnen vermijden lopen het risico op hoge wachttijden tijdens de versassingen in de sluis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden