Man gewond door slag met tas bierblikken

Man gewond door slag met tas bierblikken
22-08-2018 11:17 | Misdaad | auteur Redactie

VLISSINGEN - Dinsdagavond is een 39-jarige man uit Vlissingen bij een etagewoning in de Wilhelminastraat aangehouden op verdenking van een forse mishandeling. Hij zou een 67-jarige man met een tas bierblikken op zijn hoofd hebben geslagen. De mannen zijn bekende van elkaar, meldt de politie.

De verdachte is bij het slachtoffer op bezoek in zijn woning. Op dat moment zijn er meerdere personen aanwezig die samen bier drinken. Op een gegeven moment is de drank op en de verdachte gaat op verzoek van het slachtoffer naar de supermarkt om nieuwe voorraad te halen. Als deze omstreeks 20.15 uur terugkomt bij de etagewoning slaat hij het slachtoffer met de tas met bierblikken op zijn hoofd. Aansluitend verkoopt hij hem nog enkele klappen. Omdat de verdachte niet tot bedaren te brengen is, belt één van de andere aanwezigen de politie.

Als opgeroepen agenten op het adres aankomen, zien zij dat de verdachte probeert weg te lopen. Hij is onmiddellijk aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar een politiecellencomplex. Het slachtoffers is voor behandeling van zijn verwoningen naar het ziekenhuis gebracht. De amokmaker is flink onder invloed van alcohol en zou ook drugs gebruikt hebben. Hij zit nog vast.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden