Transport Online - Instagram-account Elon Musk is weg

 


Instagram-account Elon Musk is weg

Instagram-account Elon Musk is weg
21-08-2018 18:00 | Buitenland | auteur ANP

PALO ALTO - Elon Musk, de topman van Tesla, zit niet meer op Instagram. Zijn account is sinds dinsdag niet meer beschikbaar. Het is niet zeker of hij het account op de foto-app heeft verwijderd.

Musk heeft daarenboven sinds 18 augustus geen eigen tweets meer geplaatst. Wel antwoordde hij een dag later op een paar posts en retweette hij een post van iemand.

Musk zorgde onlangs voor veel opschudding door op Twitter aan te kondigen dat hij Tesla van de beurs wilde halen. De Amerikaanse beurswaakhond onderzoekt dat, omdat Musk zich misschien schuldig heeft gemaakt aan fraude en koersmanipulatie. In een interview zei hij later dat hij 120 uur per week werkt en nauwelijks slaapt. Eerder moest Musk door het stof omdat hij iemand die kritiek had gehad, op Twitter had uitgemaakt voor pedofiel.

De afgelopen dagen lijken Musk en zijn vriendin, zangeres Grimes, elkaar te hebben ontvolgd op Instagram. Zij volgt hem nog wel op Twitter, maar hij haar niet meer. Daardoor groeien de geruchten dat hun relatie op de klippen is gelopen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden