Nieuwe baas PLUS Duncan Hoy werkte bij Jumbo en C1000

Nieuwe baas PLUS Duncan Hoy werkte bij Jumbo en C1000
20-08-2018 17:25 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT - Supermarktketen PLUS heeft in Duncan Hoy een nieuwe topman gevonden. Die is nu nog verantwoordelijk voor de grote winkels van de Britse branchegenoot Tesco. Eerder werkte hij onder meer voor Jumbo en C1000.

Hoy (45) gaat per 29 oktober aan de slag bij PLUS. Hij volgt Jan Brouwer op die tot 1 juli leiding gaf aan de keten met ongeveer 260 supermarkten. PLUS is het coöperatieve huis van een kleine 230 zelfstandige supermarktondernemers en hun vestigingen.

De nieuwe topman werkt pas sinds juni 2016 bij Tesco. Hiervoor was hij directeur winkeloperatie bij Jumbo en van 2008 tot 2013 bekleedde hij bij C1000 diverse functies in de marketing en de winkeloperatie. Ook heeft Hoy ooit gewerkt bij strategisch adviesbureau McKinsey.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden