Clicky


Nieuwe DAF FAN CF 370 voor Kuster Olie

Nieuwe DAF FAN CF 370 voor Kuster Olie
20-08-2018 16:34 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BABBERICH - Kuster is een van de belangrijkste brandstofleveranciers in de Achterhoek. Met meer dan 57 tanklocaties. Een echte ondernemer uit de regio. Met trots is door Bakker Bedrijfswagens deze DAF FAN CF.370 dagcabine aan hen afgeleverd.

De DAF is voorzien van het nieuwe EHS systeem. Oftewel een nieuw systeem ten behoeve van de gestuurde naloopas. Minder componenten & sensoren, een variabele stuurpomp en tegenwoordig een onderhoudsvrij systeem. Dit draagt bij aan een brandstofbesparing, verhoogd laadvermogen, verbeterde manoeuvreerbaarheid en een hoger hefvermogen.

Uiteraard is de DAF voorzien van een volledige ADR pakket, maximaal geclassificeerd. De opbouw is verzorgd door Eurotank in Goch. Een partner net over de Nederlandse grens. Dit paste prima in het plaatje, want Kuster Olie zit ook met meerdere tankstations gevestigd in het grensgebied.

Een snelle doorlooptijd werd door deze firma gegarandeerd en dat wil je, want tijd is geld. Zij hebben een prima samenwerking met de RDW en Bakker Bedrijfswagens. Het eindresultaat is dan ook naar ieders tevredenheid.