Clicky

 
Transport Online - Dave Roelvink met slok op klemgereden [+video]

Dave Roelvink met slok op klemgereden

Dave Roelvink met slok op klemgereden [+video]
19-08-2018 18:57 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Dave Roelvink is in de nacht van zaterdag op zondag in Amsterdam gearresteerd. De 24-jarige zoon van Dries Roelvink zat dronken achter het stuur en moest klemgereden worden door de politie.

"Heel stom natuurlijk met drank op rijden. Maar voor alle spookverhalen van de geweldige media, ik heb precies drie uur doorgebracht op bureau. En ik zit dus niet vast", zegt Dave op Instagram Stories. "Het ziet er op het filmpje heel heftig uit. Wat mij betreft is er te heftig gereageerd door de politie."

Dave reed 180 kilometer per uur op een stuk van de A10 waar de maximale snelheid 100 kilometer per uur is. Midden in de Coentunnel parkeerde Roelvink zijn Mercedes plotseling op de vluchtstrook waarna hij iets onverstaanbaars naar de motoragent riep. Hij reed verder, maar korte tijd later stopte Dave opnieuw op de vluchtstrook. De dj stapte uit en reageerde agressief tegenover de motoragent.

Achtervolging

De agent schakelde hulp in en een achtervolging volgde. Roelvink werd door meerdere politieauto's klemgereden op het Surinameplein en tegen de grond gewerkt. Bij de alcoholcontrole bleek Dave 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. Zijn rijbewijs werd direct ingenomen. "Het mag duidelijk zijn dat hij te veel had gedronken. Hij is inmiddels al weer op vrije voeten", laat zijn manager weten.

Roelvink moest afgelopen nacht draaien in Apeldoorn. Maar dat optreden ging dus niet door. "Mocht de organisator het optreden willen inhalen dan geven we daar zeker prioriteit aan", aldus Roelvinks zegsman.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden