Clicky


Veel belangstelling voor doorstart Mooy Logistics

Veel belangstelling voor doorstart Mooy Logistics
17-08-2018 16:33 | Faillissementen | auteur ANP

WADDINXVEEN - [update 17:28 uur] Logistiek dienstverlener Mooy Logistics lijkt een doorstart te kunnen maken. Het bedrijf werd dinsdag failliet verklaard, maar volgens de curatoren is er "goede hoop" op een doorstart op korte termijn.

Het in 1952 opgerichte Mooy is vooral gespecialiseerd in het transport en de tijdelijke opslag van fruit, groenten, bloemen en planten. Het bedrijf met vestigingen in Waddinxveen en Breda heeft circa 250 werknemers in dienst.

Het bedrijf is om de kansen op een voortzetting van de activiteiten te vergroten nog volledig operationeel. De curatoren laten weten serieuze kandidaten te hebben gesproken die geïnteresseerd zijn in een doorstart.

Ook Arie van Dijk van FNV Transport & Logistiek is positief gestemd laat hij vrijdagmiddag aan Transport Online weten. "De communicatie is in elk geval goed, ook naar de bond toe, en er zijn serieuze overnamekandidaten die weten wat ze doen. Het personeel werd bedankt voor hun inzet de afgelopen dagen, dat is natuurlijk altijd goed."