Transport Online - Kuma Transport neemt vier MAN TGX Lion500Edition trekkers in gebruik

Kuma Transport neemt vier MAN TGX Lion500Edition trekkers in gebruik

Kuma Transport neemt vier MAN TGX Lion500Edition trekkers in gebruik
17-08-2018 11:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

COEVORDEN - Kuma Transport uit Nieuw Amsterdam heeft onlangs vier nieuwe MAN TGX trekkers in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens. Er is gekozen voor de ultieme trekker van MAN, namelijk de MAN TGX 20.500 XXL Lion500Edition. Kuma Transport heeft hiermee de allereerste Lion500Editions in Nederland in gebruik genomen.

Kuma is een transportbedrijf dat sinds 1992 geconditioneerd transport verzorgt.

Adrie Kuhl heeft het bedrijf opgestart. Eerst als eigen rijder en is de loop van de jaren doorgegroeid naar een volwaardig transportbedrijf. Dit doet Kuma in geheel Europa met als hoofdtaak de transporten in de Benelux en Scandinavië. Het bedrijf wordt gerund door een enthousiast team met Adrie Kuhl als directeur.

Met de aankoop van vier MAN Lion500Edition trekkers heeft Kuhl een absoluut topmodel aan zijn wagenpark toegevoegd. De jarenlange goede relatie met Roordink Bedrijfswagens uit Coevorden heeft een grote rol gespeeld bij de beslissing tot aanschaf.

Deze MAN trekkers beschikken over de D26 12,4 liter Euro 6C motor. Met zijn 500 pk en een maximumkoppel van 2.500 Nm bieden de trucks een overvloed aan vermogen en koppel. Daarnaast zijn de trucks voorzien van onder andere EfficientCruise en EfficientRoll. Het interieur en de stoelen zijn voorzien van exclusief leder. Het Media Sound Pakket en de chromen onderbar voorzien van LED verlichting maken deze trucks helemaal af. De trucks zijn verder voorzien van de nodige accessoires die het gemak voor de chauffeur vergroten.

De eerste truck aan Kuma is afgeleverd door ons verkoopteam bij de importeur MAN Truck en Bus in Leusden. De overige drie trucks zijn inmiddels ook in gebruik genomen. Onlangs heeft Kuma Transport een vervolgorder geplaatst voor nog twee MAN’s in de TGX Lion500 uitvoering.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions