Nederlander (19) omgekomen op Malta

Nederlander (19) omgekomen op Malta
15-08-2018 23:49 | Buitenland | auteur ANP

VALLETTA - Een negentienjarige Nederlander is woensdag op Malta door een ongeval om het leven gekomen. Hij werd in de middag geraakt door een jetski in St. George's Bay, meldt de Times of Malta.

De jetski werd volgens de krant bestuurd door een andere negentienjarige Nederlander. Beiden verbleven in de plaats Sliema op Malta.

Mensen die toevallig in de buurt waren, hielpen de gewonde aan wal en verleenden eerste hulp. Maar hun inspanningen waren tevergeefs en de man stierf ter plaatse.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde de dood van de Nederlander door een ongeval met een jetski. De familie is inmiddels op de hoogte gesteld, zei een woordvoerder.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden