Clicky


Politie zoekt getuigen aanrijding fietsster en vrachtwagen in Breda

Politie zoekt getuigen aanrijding fietsster en vrachtwagen in Breda
15-08-2018 13:34 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BREDA - Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag 14 augustus 2018 omstreeks 15.20 uur plaats vond op de kruising van de Terheijdenseweg/Crogtdijk en Nieuwe Kadijk in Breda. Een 71-jarige fietsster uit Breda kwam daarbij deels onder een vrachtwagen terecht die werd bestuurd door een 50-jarige chauffeur uit Zaanstad.

De vrachtwagenchauffeur reed in zijn trekker met oplegger  vanaf de Terheijdenseweg de kruising op en draaide rechts af richting de Crogtdijk. Plotseling voelde hij dat zijn oplegger een beweging maakte. Hij zag in zijn rechterbuitenspiegel  dat er een fiets en een persoon onder zijn trailer waren gekomen.

Het slachtoffer bleek zwaar gewond te zijn. Zij is met onder meer letsel aan het hoofd met een ambulance naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht zijn de verkeerspecialisten van de politie nog op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions