Clicky


Gestolen voertuigen en tabletteermachines in loods Mook gevonden

Gestolen voertuigen en tabletteermachines in loods Mook gevonden
14-08-2018 17:28 | Misdaad | auteur Redactie [FE]

MOOK - De politie heeft maandagavond in twee gebouwen aan de Bovensteweg in Mook twee gestolen personenauto’s, een gestolen motorfiets en een aantal tabletteermachines aangetroffen.

De politie had een tip gekregen dat er mogelijk sprake zou zijn van criminele activiteiten in een van de gebouwen. Tijdens het onderzoek in het pand vonden agenten onder meer de drie gestolen voertuigen. Een van deze voertuigen bleek nog dezelfde dag te zijn gestolen in Duitsland. De twee aanwezige mannen van 25 en 35 jaar oud en werden gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van de auto’s, meldt de politie dinsdag.

Tijdens de bewaking van het pand roken alerte agenten later een opvallende geur die uit een naastgelegen loods afkomstig was. Onderzoek in die betreffende loods bracht de aanwezigheid van een viertal tabletteermachines aan het licht. Omdat de politie ervan uit gaat dat de loods een niet in werking zijnde productielocatie voor synthetische drugs betreft, hebben specialisten van het LFO-team verder onderzoek ingesteld en wordt het pand ontruimd. Onderzocht wordt wie verantwoordelijk is voor de productielocatie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions