Transport Online - Nieuwe DAF CF voor Bouwbedrijf Schot

Nieuwe DAF CF voor Bouwbedrijf Schot

Nieuwe DAF CF voor Bouwbedrijf Schot
14-08-2018 16:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LOCHEM - Deze DAF FAT CF.370 DC "construction" is dinsdag afgeleverd aan Bouwbedrijf Schot in Lochem. Een multi-inzetbaar bouwvoertuig met vele mogelijkheden. De tandem aangedreven achterassen met naafreductie zorgt voor voldoende grip op de vele bouwplaatsen waar Schot te vinden is. Er is gekozen voor de MX 11 motor voorzien van 370pk, deze motor levert 1900nm koppel bij 900-1125 omw/min. De handgeschakelde versnellingsbak met 16 versnellingen maakt vooral bij off-road inzet een comfortabele indruk. Je kunt er heerlijk mee in het zand spelen.

De opbouw is voorzien door Lako in Eibergen. Een 12T Palfinger autolaadkraan met een drievoudig hydraulische uitschuif, geeft een bereik van 9.7m met een capaciteit van 1000kg. Een 25T container afzetinstallatie en de gekozen uitklapbare schaarbumper die hydraulische bediend is vanuit de cabine maakt deze opbouw zeer compleet.

Bouwbedrijf Schot BV is opgericht in 1932. In die tijd zijn zij gegroeid van een paar werknemers tot het huidige aantal van ca. 25 personen. Door een ruim netwerk van contacten kunnen zij een snelle en gedegen service aanbieden en kunnen zij zich goed presenteren op het gebied van systeembouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Ook voeren ze kleine en grotere renovatie- en onderhoudsprojecten uit.

Foto's

 • J.Roeland
  de heus
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport
 • J.Roeland
  DVM
 • J.Roeland
  BONDA


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions