Clicky

 
Transport Online - Verdachte opgepakt voor dood Nederlandse fietsster in Melbourne

Verdachte opgepakt voor dood Nederlandse fietsster in Melbourne

Verdachte opgepakt voor dood Nederlandse fietsster in Melbourne
13-08-2018 11:41 | Buitenland | auteur ANP

MELBOURNE - De man die vermoedelijk een Nederlandse vrouw heeft doodgereden in het Australische Melbourne, is opgepakt. De 26-jarige man werd maandag gearresteerd in het centrum van de stad, meldde de politie van de staat Victoria. Omstanders hadden de man herkend, nadat de Australische politie foto's van hem had verspreid.

De 27-jarige vrouw fietste zondag door Melbourne, toen ze werd geschept door een automobilist in een gestolen auto. De bestuurder reed eerst tegen twee geparkeerde auto's aan, waarna hij de vrouw raakte. Volgens ooggetuigen pakte de man nog wat spullen van de achterbank en maakte hij zich vervolgens kalmpjes uit de voeten. De auto bleek te zijn gestolen tijdens een gewapende roofoverval. De man wordt verhoord.

Het ongeluk gebeurde in een buitenwijk van Melbourne, de verdachte werd in het centrum van de stad gearresteerd. Het is niet bekend waar hij sinds het ongeluk verbleef. Mensen die de arrestatie zagen gebeuren, zeiden tegen Australische media dat de man een warrige maar rustige indruk maakte.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions