Transport Online - Koole Terminals benoemt Juriaan Steenland tot COO

Koole Terminals benoemt Juriaan Steenland tot COO

Koole Terminals benoemt Juriaan Steenland tot COO
08-08-2018 16:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

“Koole Terminals heeft Juriaan Steenland benoemd tot haar nieuw operationele directeur (COO). Juriaan zal per 1 oktober aanstaande aantreden in zijn nieuwe functie en zal daarmee zitting nemen in de Raad van Bestuur van de Koole Terminals groep.

“Met deze aanstelling van Juriaan rond Koole Terminals een proces af waarin er gezocht is naar een ervaren manager voor de operaties op onze terminals”, aldus CEO John Kraakman.

Juriaan heeft veel ervaring in de liquid bulkopslag, met 3 jaar ervaring bij Vopak-als Commercial Manager, 11 jaar bij VTTI, waarvan 7 jaar als Managing Director voor de terminals in de VS en nu als Managing Director voor de ETT-activiteiten in Rotterdam. Juriaan is ambitieus, gedreven en resultaatgericht - wat goed past bij de Koole-cultuur. Operationele veiligheid is een van zijn kernwaarden en heeft goede contacten in de industrie.

De aanstelling van Juriaan onderstreept Koole’s ambitie tot verdere duurzame groei en versterking van de organisatie. Juriaan zal binnen de Raad van Bestuur mede verantwoordelijk zijn voor de realisatie hiervan. "Koole kijkt uit naar een mooie samenwerking met Juriaan en wenst hem veel succes met deze aanstelling.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen