Transport Online - Vliegveld Frankfurt vrijgegeven na incident [+video's]

Vliegveld Frankfurt vrijgegeven na incident

Vliegveld Frankfurt vrijgegeven na incident [+video's]
07-08-2018 13:09 | Buitenland | auteur ANP

FRANKFURT - [update 15:29 uur] De Duitse politie heeft ontruimde gedeelten van de luchthaven van Frankfurt na enkele uren vrijgegeven. Reizigers en personeel moesten daar eerder een gedeelte van Terminal 1 verlaten vanwege een veiligheidsincident.

De politie had groot alarm geslagen nadat minstens één ongeautoriseerde persoon de beveiligde zone was binnengegaan. Een vierkoppig gezin uit Frankrijk was de reden voor de gedeeltelijke afsluiting van de luchthaven. De vier personen zijn geïdentificeerd en worden ondervraagd, zei een woordvoerster van de federale politie. Bij een van de familieleden was de veiligheidscontrole nog niet afgerond, toen deze de beveiligde zone binnenging.

De politie meldt dat de actie inmiddels ten einde is en bedankt reizigers voor hun begrip. "De processen draaien weer."

Het vliegveld waarschuwde dat reizigers rekening moeten houden met vertragingen. Door een vergelijkbaar incident werden eind vorige maand vele duizenden reizigers gedupeerd op het vliegveld in München. Daar omzeilde een vrouw de beveiliging, met een gedeeltelijke ontruiming tot gevolg. Honderden vluchten werden geschrapt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions