Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval A58

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval A58

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval A58
06-08-2018 13:23 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

GILZE - De politie is nog steeds dringend op zoek naar getuigen van de dodelijke aanrijding op de A58. De toedracht van het ongeval ter hoogte van Gilze waarbij zaterdagmorgen een 48-jarige man uit Roermond om het leven kwam is voor de specialisten van het team Verkeer nog niet duidelijk. Er worden verschillende scenario’s onderzocht. We zijn dan ook nog steeds dringend op zoek naar getuigen van de aanrijding, aldus de politie.

Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken.  De bestuurder van een Volkswagen kampeerbusje  kwam op de linkerrijstrook in botsing met een voor hem rijdende Renault Clio. Die camperbestuurder kwam ook in aanrijding met een voor hem rijdende Volvo. Met name de toedracht van dat ongeval is nog niet duidelijk, aldus de politie.

Volgens een getuige reden er kort voor het ongeval twee auto’s op de vluchtstrook. Het achterste voertuig trok een aanhang- of vouwwagen. De verkeersongevallenanalisten houden er rekening mee dat kort voor de aanrijding automobilisten naar de linkerrijstrook zijn gegaan om hen gelegenheid te geven in te voegen.

Ook is de politie op zoek naar de bestuurders van de voertuigen die kort achter de bij de aanrijding betrokken auto’s hebben gereden, onder andere een grote donkere SUV. Er zijn enkele automobilisten tussen de ravage door weggereden die vermoedelijk kunnen zeggen wat er vooraf ging en hoe het ongeluk tussen de Camper en de Volvo gebeurde.

Het gaat de agenten er niet om deze automobilisten op hun gedrag aan te spreken maar hen als getuige te horen om de toedracht duidelijk te krijgen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions