Clicky

 
Transport Online - Dode bij ernstig ongeval op A58

Dode bij ernstig ongeval op A58

Dode bij ernstig ongeval op A58
04-08-2018 12:01 | Ongevallen | auteur ANP

BAVEL - [update 19:15 uur] Op de A58 Tilburg-Breda bij Bavel is zaterdagochtend een 48-jarige man uit Roermond overleden door een ongeluk, waarbij drie auto's op elkaar reden. Een andere man en een vrouw raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De toedracht wordt nog onderzocht. De A58 was tussen Tilburg-Reeshof en Bavel enkele uren afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.

Opmerkelijk genoeg werd het werk van hulpverleners bemoeilijkt door automobilisten die filmpjes aan het maken waren. "Na de aanrijding vonden mensen het nodig om met telefoons opnames van de voertuigen en slachtoffers te maken en door de sporen te lopen op de plaats van het ongeval. Zelfs tijdens het reanimeren van een van de slachtoffers'', meldt Politieteam Leijdal op Facebook. "Hiermee toon je niet alleen dat je geen enkele vorm van respect hebt maar je loopt ook in de weg en zorgt voor woede bij omstanders en de hulpverleners.''

Ook negeerden een aantal bestuurders een rood kruis en werd er al rijdend gefilmd. Een automobilist zette daarbij zelfs zijn auto stil op de andere rijbaan. Daardoor klapte er bijna een vrachtwagen achterop een personenauto. "Wij hebben zo veel mogelijk kentekens genoteerd en tientallen bestuurders kunnen rekenen op flinke bekeuringen'', aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats