Transport Online - Meer vluchten voor Emirates naar Nederland

Meer vluchten voor Emirates naar Nederland

Meer vluchten voor Emirates naar Nederland
02-08-2018 10:50 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

AMSTERDAM - Emirates gaat extra vliegen op Schiphol vanwege een sterke vraag vanuit de markt. De luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) voegt vijf extra vluchten per week toe tussen Dubai en Amsterdam. Het gaat om een aanvulling op de al bestaande dubbele dagelijkse vlucht.

De Arabieren zetten voor de extra vluchten overigens niet hun grote 'dubbeldekker' Airbus A380 in. De nieuwe diensten wordt uitgevoerd door een toestel van het type Boeing 777. Vier van de extra wekelijkse vluchten staan vanaf 1 december in de dienstregeling. De vijfde extra vlucht tussen Dubai en Amsterdam vertrekt met ingang van 1 januari volgend jaar. Voor de al bestaande twee dagelijkse vluchten blijft de maatschappij wel met A380s vliegen.

Emirates is de grootste van de zogenoemde Golfmaatschappijen. Het staatsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 's werelds grootste aanbieder van intercontinentale vluchten. Die opmars is mede ten koste gegaan van Europese concurrenten als Air France-KLM en Lufthansa.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions