Clicky

 
Transport Online - 19 nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Van Straalen en De Vries Transport

19 nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Van Straalen en De Vries Transport

19 nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Van Straalen en De Vries Transport
01-08-2018 11:38 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWAAGDIJK - Afgelopen periode heeft VSDV Transport negentien nieuwe schuifzeilopleggers in gebruik genomen. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van een aantal specifieke wensen waaraan Kögel als leverancier perfect kon voldoen, met daarbij uiteraard de behordende stabilteit, kwaliteit en juiste prijsverhouding.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Van Straalen Transport uit Zwaagdijk en De Vries uit Spierdijk zijn ieder oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf. Beide ondernemingen zijn uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland met zowel nationale als internationale transportactiviteiten. Vandaag de dag geldt voor beide bedrijven dat de derde generatie in deze familiebedrijven de leiding heeft en zij gezamenlijk kunnen terugkijken op meer dan 75 jaar geschiedenis en ervaring.

Doordat Van Straalen Transport en De Vries Transport in 2004 samen zijn gegaan, en in de tussentijd verschillende overnames hebben gedaan, kan Van Straalen en De Vries Transport efficiënter en effectiever gebruik maken van hun totale transportcapaciteit. Verscherpte concurrentie en de huidige economische situatie maken het ieder jaar noodzakelijker efficiënter en effectiever gebruik te maken van de transportmiddelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions