Ferrymaatschappij DFDS sluit aan bij Gay Pride viering

Ferrymaatschappij DFDS sluit aan bij Gay Pride viering
30-07-2018 15:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Ferrymaatschappij DFDS heeft afgelopen vrijdagmiddag de regenboogvlag gehesen op de route van Newcastle naar Amsterdam om de Gay Pride vieringen die deze week plaatsvinden in Nederland te ondersteunen.

Om de eerste dag van de Amsterdamse Gay Pride in stijl te markeren, werd een vlag van 1,5 meter bij 90 centimeter gehesen op het Princess Seaways schip van de ferrymaatschappij toen het vanuit Newcastle naar Amsterdam vertrok.

De vlag blijft de hele week gehesen ter viering van de Amsterdamse Gay Pride die van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus plaatsvindt.

Teun-Wim Leene, Route-directeur van DFDS zegt: "Varen met de regenboogvlag is onze manier van steun betuigen aan de LGBTQ-gemeenschappen, zowel in Amsterdam als in het Verenigd Koninkrijk. We vonden onze populaire oversteek tussen Newcastle en Amsterdam de perfecte route om de vlag te hijsen ter viering van de festiviteiten die in Amsterdam plaatsvinden. We wensen iedereen die het viert een fijne Gay Pride toe!”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden