Rechter doet vandaag uitspraak over seksfilmpje Paay

Rechter doet vandaag uitspraak over seksfilmpje Paay
25-07-2018 09:46 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Patricia Paay hoort vandaag, woensdag 25 juli, of ze een schadevergoeding van 4,5 ton krijgt van onder meer GeenStijl voor het publiceren van een seksvideo van haar. De tv-persoonlijkheid en voormalige zangeres had de website en twitteraar Eendevanger voor de civiele rechter in Amsterdam gesleept voor het verspreiden van het beruchte filmpje.

De partijen probeerden na de zitting in mei nog tot een schikking te komen, maar dat mislukte. De rechter doet nu alsnog uitspraak.

De zaak draait om de video waarin te zien is dat Paay plasseks heeft met een man. Tijdens de zitting vertelde ze dat het publiceren van het filmpje het ergste is wat haar ooit is overkomen. "Ik vind gewoon dat dit gestraft moet worden'', zei Paay. "Dit mag nooit meer gebeuren. Je wil gewoon dood, je wil dit niet, dit verwoest je leven.'' Ze ondervindt nog dagelijks last van wat er is gebeurd.

Volgens de advocaat van GeenStijl ging het filmpje al dagen rond op WhatsApp en zou Paay de video zelf hebben doorgestuurd aan "minstens vijf mensen''. Dat zou ze met andere filmpjes vaker hebben gedaan, beweerde de raadsman.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden