Clicky


Tien nieuwe vrachtwagens voor Kuipers Logistics

Tien nieuwe vrachtwagens voor Kuipers Logistics
23-07-2018 11:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OLDENZAAL - Afgelopen week zijn er tien nieuwe trucks afgeleverd bij Kuipers Logistics. Bakker Bedrijfswagengroep leverde vijf nieuwe DAF XF480 Super SpaceCabs. Kuipers koos voor de ‘Truck of the year 2018’ vanwege het gunstige brandstofverbruik, de betrouwbaarheid en comfort voor de chauffeur.

Een nieuw merk bij Kuipers is Volvo. De Nijwa Groep leverde vijf Volvo FH460 Globetrotter XL trucks. Het wagenpark bestond tot voorkort uit trucks van de merken Scania, DAF en Mercedes-Benz en hier is nu dus Volvo aan toegevoegd.

"We hebben erg hoge verwachtingen van deze trucks en zijn erg benieuwd naar de betrouwbaarheid en verbruikscijfers", aldus Kuipers. Ook bij deze trucks is natuurlijk gedacht aan het comfort en veiligheid voor de chauffeur.

Duurzame inzetbaarheid

Sinds enkele jaren zet Kuipers Logistics vol in op duurzame inzetbaarheid van het personeel. Iedereen heeft meegedaan met een vitaliteitscheck en een deel van het personeel wordt gecoacht om hun leefstijl te verbeteren.

Gezond eten hoort hier natuurlijk ook bij. Als chauffeur heb je bij Kuipers de mogelijkheid om gezonde maaltijden te bestellen en die onderweg mee te nemen. Vandaar dat alle trucks standaard worden uitgerust met een magnetron.