Mollema blijft langer bij Trek-Segafredo

Mollema blijft langer bij Trek-Segafredo
21-07-2018 12:05 | Sport | auteur ANP

SAINT-PAUL-TROIS-CHÂTEAUX - Wielrenner Bauke Mollema staat op het punt zijn contract bij Trek-Segafredo te verlengen met twee jaar. "Het is een kwestie van details, en ik hoop dat we eruit komen’’, zei teammanager Luca Guercilena zaterdagmorgen voor de start van de veertiende etappe van de Tour de France.

"Ik ben zeer tevreden over Bauke: hij is een uitstekende renner, zeer professioneel en heel bruikbaar in onze ploeg. Dat zijn prestaties in deze Tour tegenvallen, heeft alles te maken met de valpartij in de rit naar Roubaix. Dat kan ook gebeuren in deze sport, maar dat maakt hem niet minder waardevol”, aldus de Italiaan, die ook met Koen de Kort verdergaat. De Brabantse knecht van John Degenkolb tekent voor twee seizoenen bij.

Team Sunweb maakte bekend dat ploegleider Arthur van Dongen een verbintenis voor onbepaalde tijd heeft getekend. "Ik ben erg op mijn plek bij deze ploeg en het is mooi een aandeel te hebben in de successen van het team. De komende jaren kunnen we met dit rennerspotentieel alleen maar beter worden. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij'', zegt de Brabander.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,780
Diesel1,460

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden