Clicky

 
Transport Online - Vluchtelingen snijden vrachtwagenzeil kapot en vluchten

Vluchtelingen snijden vrachtwagenzeil kapot en vluchten

Vluchtelingen snijden vrachtwagenzeil kapot en vluchten
20-07-2018 17:48 | Overig | auteur Redactie [FE]

BORN - Acht personen zijn vrijdagmorgen aangehouden in de omgeving van een tankstation aan de A2 bij Born nadat ze uit de laadruimte van een vrachtwagen vluchtten. De chauffeur van de vrachtwagen werd verrast door zijn ‘passagiers’. De politie heeft samen met de Koninklijke Marechaussee de aanhoudingen verricht en de vluchtelingen zijn overgebracht naar Ter Apel waar het reguliere registratieproces voor vluchtelingen wordt opgestart.

De vrachtwagenchauffeur hoorde geluid vanuit de laadruimte. Toen hij bij een tankstation langs de A2 stopte zag hij hoe iemand van binnenuit het zeil van zijn laadruimte opensneed en uit de vrachtwagen klauterden en wegrende. Een getuige die ook op de parkeerplaats was zag dit en meldde het voorval bij de politie. Op dat moment sprongen er nog meer mensen uit de laadruimte en vluchtten een nabijgelegen maisveld in.

Een zoekactie werd opgestart en binnen een uur kon de politie in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee acht personen, mannen en vrouwen, in Gutticoven aanhouden. Het waren allemaal mensen met een Somalische/Eritrese achtergrond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats