Clicky


143 lichtgewicht ADR-chassis voor Den Hartogh Logistics

143 lichtgewicht ADR-chassis voor Den Hartogh Logistics
18-07-2018 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

Rotterdam, juli 2018 - Den Hartogh Logistics en TIP Trailer Services hebben afgelopen maanden hun bestaande partnerschap verder uitgebreid. Volgend op de bestelling van 100 ADR-chassis begin 2017, voegt de in Rotterdam gevestigde logistieke dienstverlener nog eens 143 lichtgewicht ADR-chassis toe aan haar 1000+ chassisvloot. Innovatie en de veiligheid zijn belangrijke redenen voor Den Hartogh om de nieuwe chassis toe te voegen aan de vloot. 

Den Hartogh heeft veiligheid hoog in het vaandel. Stephan Kuper (Technical Fleetmanager bij Den Hartogh Logistics), verantwoordelijk voor fleetmanagement en optimale inzet van de vloot in Europa, legt uit: “Een aantal belangrijke factoren leidden ertoe dat wij nog eens 143 nieuwe containerchassis hebben toegevoegd aan onze huidige vloot. Zo is het strikt volgen van ons veiligheidsbeleid in alle lagen van de organisatie één van onze belangrijkste doelstellingen.  

Daarnaast is voor Den Hartogh Logistics innovatie een belangrijk aspect. “Wij zijn doorlopend bezig met innovatie en het doorvoeren van verbeteringen. Daarmee bieden we onze klanten pro-actieve en creatieve oplossingen voor diverse logistieke uitdagingen.”

De nieuwe 20ft chassis sluiten hier goed op aan: “De chassis zijn uitgevoerd met de nieuwste technologieën, zoals een laag gewicht en de veilige achterinstap. De chassis zijn een aanvulling op de reeds betaande vloot en worden gelijkmatig verdeeld en geregistreerd in Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Daarmee kan Den Hartogh Logistics flexibel en adequaat inspelen op de snel veranderende vraag van consumenten in strategische Europese markten. Tevens draagt dit er aan bij dat we onze geplande groei in de komende jaren kunnen realiseren”, voegt Kuper toe. 

Net als Den Hartogh Logistics wil TIP graag significant groeien in Europa, zowel organisch als door gerichte acquisities. TIP is daarom verheugd Den Hartogh Logistics te mogen ondersteunen bij de realisatie van hun sterke Europese expansiestrategie. Met ons Europees dekkende en continue groeiende netwerk van eigen vestigingen en service providers sluit TIP perfect aan op de activiteiten en internationale organisatie van Den Hartogh Logistics. We spreken de taal van de landen waar Den Hartogh actief is. Dat stelt lokale teams in staat de centraal gemaakte internationale afspraken perfect op te volgen.