Clicky


ESA Trucks levert laatste DAF uit serie van dertig af aan Reining Transport

ESA Trucks levert laatste DAF uit serie van dertig af aan Reining Transport
11-07-2018 14:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

KOLHAM - Vandaag, woensdag 11 juli, heeft ESA Trucks Groningen de laatste DAF XF 480 FAR aan Reining Transport afgeleverd uit een order van dertig.

De dertig DAF XF-combi’s (motorwagen met wipkar) worden voor diverse taken ingezet bij Reining Transport. Gerrit Hes, managing director bij Reining Transport: "We vervoeren onderdelen voor een aantal grote Europese automerken, maar ook diverse verpakkingsmaterialen voor de foodindustrie en lege flesjes alsook lichte en grote goederen, waaronder health care en andere hygiëneproducten."

Reining Transport is opgericht in 1925. Het bedrijf rijdt sinds 1986 met trucks van DAF. Inmiddels heeft de onderneming een eigen wagenpark met ruim 300 combi’s en 30 megatrekkers en opleggers. Verder heeft het bedrijf 450 werknemers, verdeeld over drie vestigingen. In Kolham (Groningen) staat de hoofdlocatie. De twee andere vestigingen staan in Budapest (Hongarije) en Bunde (Duitsland). Verder zijn er steunpunten in Haps (Noord-Brabant) en in Mariënrachdorf (Duitsland).