Transport Online - Twee verdachten aangehouden vanwege ladingdiefstal [+foto's]

Twee verdachten aangehouden vanwege ladingdiefstal

Twee verdachten aangehouden vanwege ladingdiefstal [+foto's]
11-07-2018 10:29 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

ZWIJNDRECHT - In de nacht van maandag 2 juli 2018 kreeg de politie een melding van een inbraak op de Ter Steeghering in Zwijndrecht. Een alerte melder zag dat er een container van een vrachtwagen met oplegger werd opengebroken. Toen de politie ter plaatse kwam bleken de verdachten helaas al te zijn gevlucht en waren er twee pallets met elektrisch gereedschap weggenomen.

Op een later moment werd er gezien dat er twee voertuigen uit de wijk wegreden met daarin de twee verdachten. Zij zijn aangehouden en de auto's waarin zij reden zijn in beslag genomen in verband met een (gedeeltelijk) verwijderd chassisnummer. Echter werden op dat moment bij de twee verdachten, een 30-jarige en een 31-jarige man uit Eindhoven, de gestolen goederen helaas niet meer aangetroffen.

Later die dag kreeg de politie de melding om te gaan naar de Landmanweg te Zwijndrecht. Daar zou een bestelbus staan, waarvan de ramen openstonden. Toen de politie een onderzoek instelde in deze bus, troffen zij een grote lading gereedschappen aan. Deze gereedschappen bleken te zijn weggenomen, bij de eerder in die nacht gepleegde inbraak. De bestelbus met daarin de gereedschappen zijn in beslag genomen.

De verdachten zijn in verzekering gesteld en na onderzoek van de recherche op 5 juli weer heengezonden. De recherche heeft de zaak nog verder in onderzoek. In verband met het onderzoek is er nog niet eerder over gecommuniceerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions