SPAR breidt vrachtwagenpark uit met twee nieuwe LZV’s en dubbeldekker

SPAR breidt vrachtwagenpark uit met twee nieuwe LZV’s en dubbeldekker
09-07-2018 11:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WAALWIJK - SPAR neemt voor de belevering van haar winkels een nieuwe SPAR dubbeldekker in gebruik en nog eens twee extra lzv’s voor het transport tussen het distributiecentrum in Waalwijk en de HUB in Heerenveen. In 2017 zette SPAR ook al twee lzv’s in voor de distributie naar de winkels in het hoge noorden.

Het gebruik van de dubbeldekker is in de afgelopen periode uitvoerig getest met twee huur dubbeldekkers; negentig procent van alle locaties konden moeiteloos worden bereikt. De SPAR dubbeldekker kan 75 containers tegelijk vervoeren terwijl een normale SPAR trailer maar 48 rolcontainers kan meenemen. De dubbeldekker kan gekoelde (bovendek) en ongekoelde (boven- en onderdek) ladingen vervoeren.

Door de stap te maken naar de extra LZV’s en dubbeldekker kunnen er meer containers worden vervoerd en daarmee worden extra kilometers, brandstof en chauffeursuren bespaard. Het groene karakter van de SPAR in het logo komt door de inzet van de dubbeldekker extra goed naar voren. Het milieu vaart wel bij deze voor SPAR nieuwe vorm van distribueren, minder brandstof is natuurlijk ook minder CO2!

De vrachtwagens worden geleverd en gereden door Peter Appel in opdracht van SPAR. Uiteraard zijn de wagens te herkennen aan de moderne look & feel SPAR-uitstraling. NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,457

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden