Transport Online - Bolk Logistics tekent huurcontract op T-Port campus in Almelo

Bolk Logistics tekent huurcontract op T-Port campus in Almelo

Bolk Logistics tekent huurcontract op T-Port campus in Almelo
09-07-2018 11:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALMELO - Bolk Logistics wordt na Bleckmann de tweede huurder van Heylen Warehouses op het XL Businesspark in Almelo. Het transportbedrijf tekende een contract voor 14.000m2 aan opslagruimte.

“De komst van een tweede grote speler naar de nieuwe campus in aanbouw, toont dat het geloof in het potentieel groot is. We willen van Almelo 'the next logistic hotspot van Nederland' maken en daarin lijken we nu wel te slagen", aldus Bob Loohuis van Heylen Warehouses.

Bolk Logistics tekent een meerjarig huurovereenkomst bij Heylen Warehouses. “Wat er precies in het nieuwe gebouw gestockeerd zal worden, staat nog niet vast. Het is eerder een voorschot op een veelbelovende toekomst", bevestigt André Pluimers, directeur van Bolk Logistics. “Maar er is vraag naar opslagruimte en wij zien hier profijt in”, zegt de directeur.

In december hoopt Bolk Logistics in te trekken in de gloednieuwe hal. Met de komst van Bolk Logistics is inmiddels circa 60.000 m2 van de ruim 180.000 m2 grote campus verhuurd. Na de zomer zal worden gestart met de tweede fase die zal bestaan uit nog eens 120.000 m2.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,881
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen