Transport Online - Trailers PAX Groep met eerbetoon aan het verleden

Trailers PAX Groep met eerbetoon aan het verleden

Trailers PAX Groep met eerbetoon aan het verleden
06-07-2018 16:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEZAND - Vanaf maandag rijdt NABEK Hoogezand met twee hele mooie en bijzondere PAX Groep trailers. De trailers zijn een hommage aan de oprichting van het bedrijf in 1923.

Op de zeilen prijkt onder andere oprichter Pieter Plantinga. Het ware barre tijden in 1923, ook voor landarbeider Pieter Plantinga. Om toch brood op de plank te brengen besloot hij, naast zijn werkzaamheden op de Groningse akkers, zijn heil te zoeken in de transport.

Ook de Diamond T Mover staat afgebeeld. Onder andere met deze machtige wagen werd in de naoorlogse jaren stevig aan de weg getimmerd.

Inmiddels, 90 jaar nadat Pieter Plantinga zijn eerste koe en kalf vervoerde, staat Sjoerd Plantinga als derde generatie aan het roer. Na bijna een eeuw in de logistiek is PAX Groep nog steeds een echt familiebedrijf en is het haar roots dus nooit uit het oog verloren.

NABEK Hoogezand zal vanaf aanstaande maandag 9 juli met deze trailers de weg op gaan en zal onderweg vast en zeker veel bekijks trekken. De trailers zijn afkomstig van Schmitz Cargobull.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,257

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions