Night Star Express Hellmann shirtsponsor van De Graafschap

Night Star Express Hellmann shirtsponsor van De Graafschap
06-07-2018 15:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DOETINCHEM - Met ingang van seizoen 2018 - 2019 speelt De Graafschap met een "kampioensster" boven haar logo. De ster is door Night Star Express Hellmann toegekend aan De Graafschap. Nachtdistributeur Night Star Express Hellmann uit ’s-Heerenberg zal zich, gedurende twee seizoenen, presenteren als shirtsponsor van De Graafschap.

Night Star Express Hellmann B.V., dat zich profileert als ‘First Class’ nachtvervoerder, heeft met 180 dagelijkse ritten en ruim 8000 zendingen de gehele Benelux als haar verzorgingsgebied. Voor vele (inter-) nationale bedrijven verzorgt zij de nachtelijke onderdelendistributie. Naast de nachtdistributie biedt het bedrijf een breed scala logistieke services aan. Het gaat om dagexpress leveringen, Internationale express (Europese zendingen) en groupage diensten. Het bedrijf heeft zich in de loop van jaren ontwikkeld tot een dienstverlenende organisatie in verscheidende branches. Een persoonlijke- en betrouwbare service, "out of the box" denkend vermogen en een hoge mate aan flexibiliteit is de basis om vele logistieke vraagstukken maximaal te beantwoorden.

De overeenkomst tussen Night Star Express Hellmann en De Graafschap vindt Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van de Doetinchemse Eredivisieclub een mooie stap: “Wij zijn al best lang op een prettige manier in gesprek met Night Star Express Hellmann. Na de promotie kwam alles in een stroomversnelling. Het bedrijf wordt gerund door echte Achterhoekse mannen, dat gecombineerd met hun kernwaarden, uitstraling en ambitie zorgde ervoor dat we snel een klik hadden.”

Patrick Löwenthal (CEO van Night Star Express Hellmann) is zeer content met de mooie positie op het shirt: "Wij zijn uiterst trots dat De Graafschap als vierde club in Nederland de beschikking heeft over een ware ‘’kampioensster’’! De overeenkomsten tussen De Graafschap en Night Star Express Hellmann zijn er daarnaast in overvloed, hetgeen onze steun logisch maakt. Als marktleider voor het verzenden van onderdelen in de agrarische sector richten wij ons bijvoorbeeld op alle echte Superboeren!"Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden